Bedrijven en praktijken

Samenwerkingen

In de loop der jaren heb ik met veel plezier samengewerkt met verschillende bedrijven, instanties en praktijken. Het is natuurlijk ook leuk om te horen dat dit wederzijds is!

Samenwerkingen

VitaKruid

De samenwerking met VitaKruid heb ik gestart vanwege de gezonde en vooral pure producten van VitaKruid. Je kunt met 10% korting bestellen met de code DietistFleur10

Dietist Fleur

123Healthshop

Ik werk ook samen met 123Healthshop, omdat ze alleen pure en 100% natuurlijke supplementen en superfoods verkopen. Ook is de fitnessapparatuur van goede kwaliteit. Heel fijn om alles voor een gezonde leefstijl onder één dak te vinden.

Ook hier krijg je 10% korting met de code DietistFleur10

Dietist Fleur

Therapeuticum Aurum

Ik heb veel positieve reacties van patiënten terug gekregen die ook graag naar haar terug gingen.  “Eindelijk een diëtiste die echt met me mee denkt.”

Susan Wennekes – Praktijk ondersteuner huisarts

GGZ Rivierduinen

Met Fleur heb ik heel prettig samengewerkt in een ggz wijkteam. Fleur heeft veel kennis, is duidelijk, vriendelijk en motiverend in de communicatie en goed in het geven van deskundigheiddbevordering.

Lydia Bol – Verpleegkundig specialist

Vodiservice

Vanaf 2019 werk ik met Fleur op een prettige manier samen als collega’s in de diëtetiek. Wat opvalt is Fleurs combinatie van mensgerichte aanpak met een zakelijke, oplossingsgerichte werkhouding. Fleur wijkt af van voor de hand liggende richtingen als nodig of nuttig en let bij uitdagingen steeds op of die passen bij haar doelen en op de haalbaarheid ervan. Ze zoekt verbinding en samenwerking met collega’s binnen en buiten de diëtetiek. Ze houdt overzicht en rust in de bedrijfsvoering en levert goede kwaliteit werk.

Mechteld Baken – Diëtist Vodiservice

Share This