Vermoeidheid

Vaak moe of futloos? Krijg meer energie!

Een gezond eetpatroon geeft je lichaam de juiste brandstof voor meer energie. Natuurlijk hebben leefstijl en mindset hier ook invloed op. Samen gaan we op weg naar een energieker leven!

Hoe ik je help

Hoe lang zit jij al futloos op de bank?

Voeding = Brandstof = Energie

Maar verkeerde voeding zorgt voor kortdurende energie en vervolgens de bekende dip. Ook te weinig of te veel eten is niet goed voor je energieniveau. dit zorgt allemaal voor een lusteloos gevoel van weinig energie.

Een gevarieerd eetpatroon, met voldoende vitamines en mineralen zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal beter presteert. Korte energieleveranciers zoals frisdrank, repen, koeken en andere suikerrijke producten geven een korte energieboost. Daarna merk je echter dat je energie weer snel daalt en je moe en lusteloos wordt. Zit je weer met weinig energie op de bank…

Uit de juiste voeding haal je langdurige energie, waardoor je minder behoefte voelt aan die korte energieleveranciers. Hierdoor zul je minder dips ervaren en met een energieker gevoel je dag doorkomen.

Ik help je met het analyseren van jouw eetpatroon en leefstijl en samen zorgen we ervoor dat je een hoger energieniveau hebt met minder schommelingen!

Naast de voeding en leefstijladviezen kan ik je als orthomoleculair diëtist ook advies geven over verschillende supplementen mocht dit nodig zijn.

 

Stap 01 – Intake gesprek

In een intakegesprek van ongeveer 1,5 uur bespreken we je eetpatroon, leefstijl en eerste aanpassingen hiervan om je klachten te verminderen. We zetten de eerste stappen naar een energieker leven!

Stap 02 – Vervolgafspraken

Na de intake monitoren we je energieniveau en hoe je lichaam reageert op de aanpassingen in je eetpatroon. Ook bespreken we je mentale gezondheid, lichaam en geest werken natuurlijk samen.

Stap 03 – Volgende fase

We bespreken het resultaat. Heb je meer energie? Voel je je fitter? Zowel fysiek als mentaal? Als je het fijn vind als stok achter de deur maken we nog een periodieke afspraak om je voortgang vast te kunnen houden.

Share This